Redigeren

Heb je zelf een tekst geschreven voor je website, boek, brochure etc. maar wil je dat iemand er nog even goed kijkt naar spelling, grammatica en de helderheid van je verhaal? Of heb je iemand nodig die met je meedenkt en je op weg helpt bij het schrijven?

Ik vind het ontzettend leuk om mensen te helpen bij het vertellen van hun verhaal, op zo’n manier dat de lezer precies begrijpt wat de schrijver wil vertellen en de schrijver precies op papier heeft staan wat hij of zij wil zeggen.

Dit is wat ik al jaren doe op platform dsmmeisjes, waar mensen bloggen over hun psychische klachten. Ik help mensen om hun verhaal foutloos te maken op het gebied van spelling en grammatica, maar ik help ook ook om het verhaal helder te maken. Ik help mensen op weg bij het optimaal vertellen van wat ze écht kwijt willen aan de lezer en niet te verdwalen in bijzaken of onnodige details. Ook help ik mensen om de lezers te bereiken, zodat deze precies begrijpt wat de schrijver voor ogen had.

Dus heb jij iets te vertellen, op je website, in je boek, in je brochure of ergens anders, maar voel je je nog wat onzeker of wil je graag iemand hebben die met je meeleest of je op weg helpt bij het vertellen van jouw verhaal? Ik vind het heel leuk om je hierbij te helpen. Samen komen we er zeker uit!

Wil je hulp bij het schrijven?