Website beheren

Heb je een eigen website, maar wil je graag inhoudelijk wat dingen aangepast hebben? Of heb je nog geen website en wil je dat iemand een nieuwe website voor jou bouwt en inhoudelijk alvast voor je vult?

Sinds 2017 ben ik werkzaam als webredacteur. Voor verschillende websites, zoals die van dsmmeisjes en het Nederlands Instituut van Psychologen, ben ik verantwoordelijk voor de inhoud. Ik zorg dat alle inhoud op de website die jij erop wilt hebben erop komt. Ook kan ik met je meedenken over welke inhoud waar op de website het beste tot zijn recht komt. Dus, heb jij een website maar niet de tijd of skills om de informatie die je wilt delen erop te zetten? Ik help je hier graag bij.

Daarnaast heb ik een samenwerking met websitebouwer annne.online. Anne en ik kunnen samen een nieuwe website voor je maken en deze compleet gebruiksklaar opleveren. Technisch, functioneel en inhoudelijk helemaal op orde. Ook kunnen we je blijvend helpen om je website zowel inhoudelijk als functioneel up-to-date te houden.

Hulp nodig bij jouw (nieuwe) website?